قانون نانوشته ای در جهان وجود دارد که می گوید : ” هیچ غذایی بدون دسر کامل نیست”
اما امروزه بیشتر افارد از درست کردن آن اجتناب کرده و یا بدنبال طبخ دسرهای بدون فر هستند؛
مانند پیراشکی سیب با سس بادام، چیزکیک یخچالی و کیک فنجانی شیره انگور
چرا که این دسرها راحت تر و سریع تر آماده می شوند.
از این رو در این بخش می خواهیم طرز تهیه کیک موزاییکی با پتی بور را آموزش دهیم.
شکر | ۱/۲ پیمانه |
بیسکوییت پتی بور | ۲۵ عدد |
شیر | ۱/۲ پیمانه |
کره | ۱/۴ پیمانه |
پودر کاکائو | ۴ قاشق غذاخوری |
گردوی خرد شده | ۱/۲ پیمانه |
مغز پسته خرد شده | ۱/۲ پیمانه |
پودر نارگیل برای تزیین | به میزان لازم |
در ابتدا بیسکوئیتها را به قطعات مربعی به ابعاد یک سانتیمتر برش بزنید و کنار بگذارید.
سپس شکر و پودر کاکائو را در قابلمهای با سایز متوسط ریخته و مخلوط کنید و هم بزنید تا پودر کاکائو باز شده و گلوله نشود.
کره را نیز به این مخلوط اضافه کرده، هم بزنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا کره ذوب شده و شکر حل شود.
سپس حرارت را خاموش کرده و صبر کنید تا شکلات کاملا خنک شود.
درباره این سایت